Оқи отырыңыз

Өзіңе ұнаған кәсібіңмен шұғылдансаң, өз ұлтыңның туын көкке көтере алсаң – бақыт деген осы!

Автор: Асқар Жұмаділдаев

— Редактор бағаны —

Массагетте қалай блог жазамын?
Массагетте қалай блог жазамын?

Автор: Ербол Жұмабайұлы

Статус: Massaget.kz порталының Экс-бас редакторы

Материал жіберу БЛОГ ЖАЗУ
Негізгі / Лайфстайл / Білім / Гуманитарлық ғылымдар / Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #9

Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #9

Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #9

Магистратура емтиханының бірінші бөлімі мәтін тыңдау арқылы тест сұрақтарына жауап беруге арналады. Төрт мәтінге байланысты 8 сұрақ, барлығы 32 сұрақ болады. Әр мәтінді екі мәрте тыңдауға ғана мүмкіндік бар. Сондықтан аудио қосылмай тұрып, барлық сұрақты жақсылап оқып, танысып алыңыз. Мына сілтемеге өту арқылы аудио нұсқасын (Магистратура – 2008) тыңдап, тест сұрақтарына жауап беріңіз.

Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #1
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #2
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #3
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #4
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #5
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #6
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #7
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Тыңдалым #8

1-мәтін бойынша тест сұрақтары

1. When did the Dutch Trade Company buy Manhattan?
A) Sixteen twenty.
B) Sixteen twenty six.
C) Sixteen sixty two.
D) Sixteen twelve.
E) Twenty sixty.

2. Who founded their colony here?
A) Dutch.
B) French.
C) English.
D) Australian.
E) Americans.

3. How many people live in Manhattan?
A) 15000000.
B) 150.
C) 15000.
D) 1500 000.
E) 1500.

4. What is the financial heart of the USA?
A) Capitol.
B) White House.
C) Wall Street.
D) White Hall.
E) Congress.

5. Which of them is not an island?
A) Richmond.
B) Brooklyn.
C) Bronx.
D) Queens.
E) Manhattan.

2-мәтін бойынша тест сұрақтары

6. What century is known as golden age of English literature.
A) XVI-XVII.
B) X1V-XV.
C) V-VI.
D) X1II-XIX.
E) VII-VI11.

7. When and where did he die?
A) In England. 1616.
B) In London, 1661.
C) In Paris, 1661.
D) In Walcs,1616.
E) In Stratford, 1616.

8. What kind of job did he have in London later?
A) A chief.
B) A director of a company.
C) An actress.
D) A waiter.
E) An actor.

9. What was he famous for?
A) For his plays.
B) For his excellent books.
C) For his works and jobs.
D) For his sonnets.
E) For his richness.

10. When and where was he born?
A) In Stratford, on May 26, 1654.
B) In Stratford on April 23, 1564.
C) In London, on April 26, 1564.
D) In London, on November 10, 1563.
E) In Stratford, on April 30, 1456

3-мәтін бойынша тест сұрақтары

11. What is the story about?
A) About Mrs Snell’s neighbour.
B) About Mrs Snell’s gardener.
C) About Mrs Snell’s children.
D) About Mrs Snell’s dog.
E) About Mrs Snell’s pets.

12. Where do they live?
A) They live in a small flat.
B) They live in a large flat.
C) They live in a villa.
D) They live in a cottage.
E) They live in a big house.

13. What does the neighbour wear?
A) Jeans and a shirt.
B) Jeans and a T-shirt.
C) Jeans and a tie.
D) Trousers and a jacket.
E) Pants and a T-shirt.

14. Do they communicate with each other?
A) They communicate with each other.
B) They do not communicate with each other.
C) They are relatives.
D) They are close friends.
E) They are good neighbours.

15. Does Mrs Snell like her neighbours?
A) She worships them.
B) No, she doesn’t like them.
C) Yes, she doesn’t like them.
D) Yes, she likes them.
E) She adores them.

4-мәтін бойынша тест сұрақтары

16. What is the weather like in Sweden?
A) It’s cool.
B) It’s foggy.
C) It’s cold.
D) It’s always raining.
E) It’s warm.

17. When do you sec only one hour of daylight?
A) In June.
B) In March.
C) In September.
D) In December.
E) In July.

18. Is it cold in winter there?
A) Yes, there is.
B) No, there isn't.
C) No, it isn't.
D) No, it cannot.
E) Yes, it is.

19. What do they prefer?
A) They prefer both working and playing.
B) They prefer having guests.
C) They prefer playing to wording.
D) They prefer swimming.
E) They prefer working to playing.

20. What is famous in Sweden?
A) Beer.
B) Watch.
C) China.
D) Pottery.
E) Sauna.

Дұрыс жауабы: 

1 – B                    

6 – A                      

11 – A                      

16 – C       

2 – A

7 – E

12 – A

17 – D

3 – D

8 – E

13 – B

18 – E

4 – C

9 – A

14 – B

19 – A

5 – C

10 – B

15 – B

20 – E

Ағылшын тілінен магистратура емтиханына дайындық
Ағылшын тілінен магистратура емтиханы қалай өтеді
Магистратура: ағылшын тілі. Ең маңызды мәліметтер
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Лексика-грамматика
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Оқылым #1
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Оқылым #2
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Оқылым #3
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Оқылым #4
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Оқылым #5
Магистратура: ағылшын тілінен тест сұрақтары. Оқылым #6

0
Рейтинг: +0

Дайындаған: Әсел Асанова
Фото: dikdonlod.blogspot.com
Қосылған күні: 03 тамыз 2018, 14:29

Соңғы аудармалар

Қайсар До Бон Сун  #7
Қайсар До Бон Сун #7

До Бон Сун – ерекше қыз. Өйткені, оның бойында тұқымқуалайтын қасиет алпауыт күшке ие. Ол тек қыздаға беріледі. Бұл қасиеті үшін өзінен ұялатын қыз қалайша барлық қиындыққа қарсы тұра білді? Оған қолдау көрсеткен кім? 

BTS - Go Go
BTS - Go Go

Топ: BTS немесе Beyond The Scene  Дебют: 2013 жыл,...

VROMANCE feat. Obroject -
VROMANCE feat. Obroject - "Ғашықпын" (Fall In Love)

Массагет сайтында жарық көріп жүрген "Қайсар До Бон Сунның" сезімге толы саундтрегін назарларыңызға ұсынамыз.