"Рашкат" тағамы
Құрамы:
- Рашки
- Катлет(Дүкеннен дайыннын алыңыз)
- Жуа
- Зәйтүн майы
- Тұз, Кетчуп, дәмдеуіштер.
Алдымен майды қыздырамыз. Жуаны майдалап тураймыз. Оны отқа 3 мин қуырамыз. Одан кейін катлетті зәйтүн майына 3 мин қуырамыз. Оны бөлек ыдысқа салып қоямыз. Жуаның үстіне Рашкиді салып үстіне дәмдеуіш(приправа) салып қуырамыз 20 минутта піседі тұз салуды ұмытпаңыз. Су құйамыз асты күйіп кетпес үшін. Одан кейін рашкидің үстіне катлетті саламыз. Ең соңында қалауызға қарай Кетчуп не Майонез қосамыз. Рашкат тағамы дайын! Астарыңыз дәмді болсын!!!
Рожки (макарон) шығар)