Оқи отырыңыз

Өзіңе ұнаған кәсібіңмен шұғылдансаң, өз ұлтыңның туын көкке көтере алсаң – бақыт деген осы!

Автор: Асқар Жұмаділдаев

— Редактор бағаны —

Массагетте қалай блог жазамын?
Массагетте қалай блог жазамын?

Автор: Ербол Жұмабайұлы

Статус: Арнайы жобалар директоры

Материал жіберу БЛОГ ЖАЗУ
Негізгі / Бойжеткен / Аспаздық / Израиль таңғы асы − шакшука

Израиль таңғы асы − шакшука

Израиль таңғы асы − шакшука

Шакшука − ең дәмді әрі пайдалы израиль таңғы асы. Жемісті күніңізді томат пастасы, хош иісті дәмдеуіштер және жұмыртқадан бастап көріңіз.

Қажетті азық-түліктер:

- 4 жұмыртқа;
- 1 пияз;
- 2-3 сарымсақ;
- 1 ас қасық ащы бұрыш;
1/4 шай қасық даршын (корица);
1/4 шай қасық тұз;
- 1/4 шай қасық қалампыр (гвоздика);
- 1 лавр жапырағы;
- 400 гр томат пастасы;
- 1 байлам ақжелкен (петрушка).

Дайындалу жолы: 

Пияз, сарымсақ және лавр жапырағын ұсақтап тураңыз. Қыздырылмаған табаға пияз, сарымсақ, бұрыш, даршын, тұз, қалампыр, лавр жапырағы және томат пастасын салыңыз. Табаны қатты қыздырылған отқа қойыңыз. Сұйықтық қайнаған кезде, отты орташа температураға қойып, 10 минут бұқтырыңыз. Сұйықтықтың жартысы буланып, жойылуы қажет. Барлығын араластырып, 4 жұмыртқаға орын ойыңыз. Сол жерге жұмыртқаларды жарып, салыңыз. Содан соң қақпағын жауып, 10 минут бұқтырыңыз. Жұмыртқаның ағы пісіп, ал сарысы жартылай пісіп, сұйық болуы қажет. Дайын шакшуканы тәрелкеге салып, үстіне туралған ақжелкенді себіңіз.

Дайындаған: Ақтоты Жапатова
Фото: businesstraveller.com.ru
Қосылған күні: 18 наурыз 2016, 17:26

Соңғы аудармалар

Қайсар До Бон Сун  #7
Қайсар До Бон Сун #7

До Бон Сун – ерекше қыз. Өйткені, оның бойында тұқымқуалайтын қасиет алпауыт күшке ие. Ол тек қыздаға беріледі. Бұл қасиеті үшін өзінен ұялатын қыз қалайша барлық қиындыққа қарсы тұра білді? Оған қолдау көрсеткен кім? 

BTS - Go Go
BTS - Go Go

Топ: BTS немесе Beyond The Scene  Дебют: 2013 жыл,...

VROMANCE feat. Obroject -
VROMANCE feat. Obroject - "Ғашықпын" (Fall In Love)

Массагет сайтында жарық көріп жүрген "Қайсар До Бон Сунның" сезімге толы саундтрегін назарларыңызға ұсынамыз.