- Негізгі бет
- Жаңа жыл 2013
- Жаңажылдық мәзір: Чак-чак...
Жаңажылдық мәзір: Чак-чак
Чак-чактың жасалу жолын ұсынамыз.
Құрамы:
| |
Жұмыртқаға сұйық май мен сода қосамыз. | |
Ұн қосып, жұмсақ қамыр илеңіз. | |
Қамырды 15-20 минутқа жылы жерге қойыңыз. | |
Уақыт өткен соң, қамырды жайыңыз. | |
Оны жұқа қылуға тырысыңыз. | |
Қамырды тігінен таспаларға бөліңіз. | |
Кейін көлденең турап, төртбұрышты пішінге келтіріңіз. | |
Чак-чакты қызып тұрған майға сары түске дейін қыздырыңыз. | |
Артық майын ағызыңыз. | |
Қоюлатылған сүт пен көкнәр қосып, бір араластырыңыз. | |
Чак-чак дайын. Ас болсын! |
Дайындаған: Сания Аринова
С. А