Чак-чактың жасалу жолын ұсынамыз.
| Құрамы:
| |
| Жұмыртқаға сұйық май мен сода қосамыз. | |
| Ұн қосып, жұмсақ қамыр илеңіз. | |
| Қамырды 15-20 минутқа жылы жерге қойыңыз. | |
| Уақыт өткен соң, қамырды жайыңыз. | |
| Оны жұқа қылуға тырысыңыз. | |
| Қамырды тігінен таспаларға бөліңіз. | |
| Кейін көлденең турап, төртбұрышты пішінге келтіріңіз. | |
| Чак-чакты қызып тұрған майға сары түске дейін қыздырыңыз. | |
| Артық майын ағызыңыз. | |
| Қоюлатылған сүт пен көкнәр қосып, бір араластырыңыз. | |
| Чак-чак дайын. Ас болсын! |
Дайындаған: Сания Аринова
С. А