Мәзір:балық салынған жұмыртқалар

Құрамына:

Піскен жұмыртқа — 10 дана

Горбуша филесі немесе консервідегі балық — 2банкі

Майонез — 1 банкі

Аскөк

Дайындалу әдісі:

Піскен жұмыртқаларды қақ ортасынан бөліп, ішінен саруызын шығарып аламыз;

         

Жұмыртқа саруыздарын майда етіп тураймыз;

         

        

Балық пен аскөкті де майда етіп тураймыз; Енді балық, жұмыртқа, аскөкті араластырып, майонез құямыз;

         

Пайда болған массаны жарты жұмыртқаның ішіне саламыз;

          

Дайын болған жұмыртқаларды майонезбен әдемілейміз.

         Астарыңыз дәмді болсын!