Мәзір:балық салынған жұмыртқалар

Мәзір:балық салынған жұмыртқалар

Құрамына:

Піскен жұмыртқа — 10 дана

Горбуша филесі немесе консервідегі балық — 2банкі

Майонез — 1 банкі

Аскөк

Дайындалу әдісі:

  • Піскен жұмыртқаларды қақ ортасынан бөліп, ішінен саруызын шығарып аламыз;

         

  • Жұмыртқа саруыздарын майда етіп тураймыз;

         

        

  • Балық пен аскөкті де майда етіп тураймыз;
  • Енді балық, жұмыртқа, аскөкті араластырып, майонез құямыз;

         

  • Пайда болған массаны жарты жұмыртқаның ішіне саламыз;

          

  • Дайын болған жұмыртқаларды майонезбен әдемілейміз.

         Астарыңыз дәмді болсын!

А. Байжан