- Негізгі бет
- Аспаздық
- Мәзір: Сүзбе бәліші...
Мәзір: Сүзбе бәліші
Ұнсыз бәліш пісірмейді деп ойлайсыз ба? Мына бәліш ұнсыз-ақ, дәмді, нәзік болып піседі.
Құрамы:
| |
Жұмыртқалардың сарысы мен ағын бөлеміз. | |
Ақуызды миксер көмегімен 5 минут бойы көпіртеміз. | |
Жұмыртқаның сарысына сүт, сүзбе, "творопыш" ұнтағын, ванильді қантты қосамыз. | |
Көпіртілген ақуызды біртіндеп қамырға қосамыз. | |
Үлкен қасықпен араластырамыз. | |
Пішінді майлап, қамырды құямыз. 170 градусқа 40-50 минутқа қоямыз. | |
Піскен бәлішті пеште суығанша қалдырамыз. | |
Бәліш дайын. Бәлішті суық кезінде дастарханға берген дұрыс. Астарыңыз дәмді болсын! |
Дайындаған: Сания Аринова
С. А