Ұнсыз бәліш пісірмейді деп ойлайсыз ба? Мына бәліш ұнсыз-ақ, дәмді, нәзік болып піседі.
| Құрамы:
| |
| Жұмыртқалардың сарысы мен ағын бөлеміз. | |
| Ақуызды миксер көмегімен 5 минут бойы көпіртеміз. | |
| Жұмыртқаның сарысына сүт, сүзбе, "творопыш" ұнтағын, ванильді қантты қосамыз. | |
| Көпіртілген ақуызды біртіндеп қамырға қосамыз. | |
| Үлкен қасықпен араластырамыз. | |
| Пішінді майлап, қамырды құямыз. 170 градусқа 40-50 минутқа қоямыз. | |
| Піскен бәлішті пеште суығанша қалдырамыз. | |
| Бәліш дайын. Бәлішті суық кезінде дастарханға берген дұрыс. Астарыңыз дәмді болсын! |
Дайындаған: Сания Аринова
С. А