Жаз-күз мезгілінде базар мен дүкен сөрелері болгар бұрышына толы болады. Уақытты қалт жібермей осы кезде бәрі сүйсініп жейтін салындысы бар болгар бұрыштарын дайындап көріңіз.
| Құрамы:
|
![]() | Күрішті жартылай піскенше суға пісіріп аламыз. |
![]() | Фаршты тұздап, піскен күрішті қосамыз. |
![]() | Сәбізді текшелерге тураймыз. |
![]() | Пиязды майдалаймыз. |
![]() | Қызанақты майда қылып тураймыз. |
![]() | Бұрыштың "қалпағын" кесіп, ішін тазалаймыз. |
![]() | Ішіне дайындап қойған салындыны саламыз. |
![]() | Көкөністерді қызған майға 5 минут қуырып аламыз. |
![]() | Су құйып, қайнатамыз. Тұздап, бұрыштарды саламыз. |
Салындысы бар бұрыштар дайын. Астарыңыз дәмді болсын! |
Дайындаған: Сания Аринова
С. А