Қарапайым картопты қуырып жеуден жалықтыңыз ба? Ендеше мына мәзірді жасап көріңіз. Суға піскен картопты пісіру пешіне дәмдеуіштер қосып пісірсеңіз, картоп ерекше дәмді болып піседі.
| Құрамы:
| |
| Картопты тазалап, жуамыз. Жас, майда картопты алған жөн. Үлкен бөліктерге бөлеміз. | |
| Қайнап тұрған суға тұз қосып, картопты 5-7 мин пісіреміз. | |
| Картоп кішкене шикі болып шығу керек. | |
| Піскен картопқа май, тұз, бұрыш және дәмдеуіштер қосамыз. | |
| Пісіру пешінде 180 градусқа жарты сағат шамасына қоямыз. | |
| Картоп дайын! Асыңыз дәмді болсын! |
Дайындаған: Сания Аринова
С. А