Орама тағамдардың дайындалу жолы көбінесе ұзақ әрі машақаты көп көрінеді. Ал мына орамжапыраққа оралатын етті тағам жеңіл әзірленіп, тұздығы асқа ерекше дәм мен тәбетті ашатын иіс береді. Орамжапырақ жапырақтарын оңай орау үшін ыстық суда жібітіп алған дұрыс. Олай болса, іске сәт!
Құрамына:
Орамжапырақ — 1 дана
Тартылған ет — 500 гр.
Пияз — 2-3 дана
Тұз бен бұрыш — бір шымшымнан
Базилик — 1 шәй қасық
Тұздығына:
Қаймақ — 1 стақан
Томат пастасы — 1 ас қасық
Ұн — 1 ас қасық
Сұйық май – 1 ас қасық
Су – 1 стақан
Дайындалуы:
Орамжапырақтың орамдарын ақырын ажыратып алғаннан кейін, ыстық суға салып 5 минут қайнатып аламыз;
Астарыңыз дәмді болсын!