Назарларыңызда ірімшіктен әзірленетін дәстүрлі тәтті емес, тұзды бәліш.
| Құрамы: Қамыр:
Салма:
| |
| Балқытылған сырды сәл қатырып, үккіштен өткізіңіз. Оған жұмыртқа қосып араластырыңыз. | |
| Салмаға ірімшік пен тұз, майдаланған сарымсақ қосып, араластырамыз. | |
| Қамыр дайындау үшін май мен жұмыртқаны араластырыңыз. | |
| Тұз, ұн, қамыр қопсытқышын қосып, қамыр илейміз. |
| Пісіру пішініне май жағып, қамырды жайғастырамыз. |
| Үстіне салманы біркелкі жаямыз. Бәлішті 35-40 минутқа 180 градусқа пісіру пешіне қоямыз. | |
| Бәліш дайын. Астарыңыз дәмді болсын! |
Ас үйде болған: Сания Аринова
С. А