Құрметті оқырман, бүгін біз сіздерге "Күнбағыс" салатының жасалу жоладарын көрсетпекпіз. Бірге үйренейік!
Құрамы:
картоп пияз сәбіз болгар бұрышы ет (сиыр еті/тауық еті) пісте май тұз қызыл бұрыш қара бұрыш лимон шырыны майға қуырылған картоп (чипсы)1. Ең алдымен етті төртбұрыштап және майдалап тураймыз.
5. Майдалап турауды болгар бұрышымен аяқтаймыз.
12. Қуырылып біткен соң жайпақ тәрелкеге салып шеттерін майға қуырылған картоппен (чипсы) сәндейміз.
Асымыз дайын! Тәбетіңіз ашылсын!
Ас үйде болған: Ақерке Әбілхан