Карри – дәстүрлі үнді дәмдеуіші. Оны күрішке, тауық етіне қосу арқылы керемет дәмді, хош иісті тағамдар әзірлейді. Бүгін біз қарапайым, әрі өте оңай жасымықтан жасалынған карри тағамын дайындаймыз. Жасымық өте тойымды бұршақ болғандықтан, бұл тағамды етсіз әзірлеуге болады. Мәзірге қалауыңызша үккіштен өткізілген сәбіз қосып көріңіз.
Құрамы:
1 стақан жасымық; 1/2 пияз; 1 шай қасық томат пастасы; 1 ас қасық кари ұнтағы; 1/2 шай қасық даршын ұнтағы; 1 сарымсақ; сұйық май; тұз.Ас үйде болған: Сания Аринова