Бүгін танымал блогшы, аудармашы, қазақ интернетінің майталманы және жас келіншек Анар Мұстафина ұсынған керемет "маклюбе" тағамының мәзірімен таныс болыңыздар.
| Картопты майға тұз қосып қуырамыз. |
| Дәл сол сияқты сәбізді де бөлек маймен тұз қосып қуырамыз. |
| Енді үлкендеу қазанға май құйып, етті тұздап қуырамыз. |
| Қуырылған етке пияз қосамыз. |
| Шамалы қуырылғаннан кейін етке сәбіз қосып, біркелкі қылып жайғастырамыз. |
| Картопты сәбіздің үстінен саламыз. |
| Көкөністерді қуыру барысында, суға бұқтырылған күрішті жартылай дайындыққа дейін пісіреміз. Оны қазанға салып, кішкене сорпа не қайнап тұрған су қосамыз. |
| Маклюбені баяу отқа қойып, дайын болғанша, қызанақ пен қиярдан салат әзірлейміз. |
| Салатты тұздап, май қосуға болады. |
| Маңызды сәт: Қазанды үлкен табаққа аударамыз. |
| Шетінен салат салып, ортасына айран құямыз. Маклюбе дайын. Астарыңыз дәмді болсын! |
Ас үйде болған: Анар Мұстафина мен Сания Аринова
С. А