Қолданушымыз Ақнұр Бектеміс дайындалуы өте оңай, әрі тез бәліш мәзірін ұсынып отыр. Оның ерекшелегі – көкнәр қосылуында.
Көкнәр (мак) қосылған бәліш өте тез дайындалуымен ерекшеленеді. Әдетте, жақсы көтеріліп пісетін бәліштің қамырын дайындау қиындық туғызуы және көп уақыт алуы мүмкін. Енді сіз көп уақытыңызды бөлмей-ақ, қамыр дайындауда қиналмай, тез пісетін дәмді бәліш мәзірімен таныс боласыз.
Құрамы:
200-250гр маргарин/сары май; 1 стақан қант; 3 дана жұмыртқа; 1-1,5 ас қасық көкнәр (мак); 2-2,5 стақан ұн; 1 шәй қасық қамыр қопсытқышы; ванилин; қант ұнтағы мен даршын (корица).Ыдысқа маргаринді салып, газға қойып аздап ерітеміз.
Бәлішті дастарханға суығаннан соң кесіп қоюға болады. Астарыңыз дәмді болсын!
Жолдаған: Ақнұр Бектеміс