- Негізгі бет
- Аспаздық
- Хейли Бибер күйеуі...
Хейли Бибер күйеуі Джастинге қандай тағамдар даярлайды?
Хейли Бибер басылымдарға берген сұхбатында Джастинге дайындап беретін тағамдарының рецептілерімен бөлісіп отырады.
Әлемдегі ең әдемі супермодельдердің бірі ас әзірлеуді жақсы көреді. Сымбатының мінсіздігіне қарамастан, жұлдыз Виктория Бекхэм сияқты қатаң диеталарға отырмайды.
Хейлидің ас әзірлеуге құмарлығы сонша, тіпті YouTube желісіндегі "Who's in My Bathroom" жеке шоуында танымал қонақтармен бірге тамақ дайындайды. Карантин кезінде сұлу күйеуі Джастин Бибермен бірге ас үйде печенье, пицца және басқа да танымал тағамдар пісірген бейнероликтер түсірді. Жуырда Хейли үйде үнемі пісіретін үш тағамымен бөлісті.
1. Барбекю соусына бұқтырылып, жапон мәнерінде пісірілген тауық қанаттары
• 500 г тауық қанаттары
• 4 ас қасық соя соусы
• 3 ас қасық су
• 2 ас қасық мирин/асханалық шарап
• 1 ас қасық қант
• 2 түйір сарымсақ
• Нан ұнтағы немесе темпура қоспасы
• Қуыруға арналған май
• Күнжіт
1. Қанаттардан нан ұнтағымен панировка жасаңыз.
2. Кішкене ыдыста соя соусын, суды, қантты және миринді араластырыңыз. Содан кейін сарымсақты езіп, соя соусына қосыңыз.
3. Табада майды қыздырып, қанатты қызарғанша қуырыңыз.
4. Үстіне қуырылған кезде, кішкене от жағып, табадағы майды ағызып, дайын тұздықты құйыңыз. Аздап қызарғанша қуырыңыз.
5. Дайын қанаттарға күнжіт себіңіз.
2. Картоп қосылған салат
• 1 дана пияз
• 3 дана консервіленген қияр
• 150 г майонез
• дәміне қарай тұз, бұрыш
• 6 дана тауық жұмыртқасы
• 1 дана балдыркөк сабақтары
• 6 дана ақтүйнек
1. Картоп пен жұмыртқаны тұзды суда қайнатыңыз, оған бір қасық сірке суын қосыңыз.
2. Картопты тазалап, кішкене текше пішінді кесіңіз. Үлкен салат ыдысына салыңыз.
3. Жұмыртқаны тазалаңыз, оларды да солай тураңыз. Картопқа қосыңыз.
4. Енді салатқа қосу үшін кішкентай пиязды, балдыркөк сабағын және қиярды өте майдалап тураңыз. Ыдысқа салыңыз.
5. Туралған көкөністерге майонез қосыңыз; Дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. Араластырыңыз.
6. Тұзды картоп пен жұмыртқасы бар ыдысқа салыңыз. Барлығын ақырын, бірақ мұқият араластырыңыз, ыдысты қақпақпен немесе полиэтиленді орамамен жабыңыз және кем дегенде 6 сағатқа тоңазытқышқа қойыңыз. Дастарханға қоярдан 20-30 минут бұрын тоңазытқыштан алыңыз.
3. Лимон шырыны қосылған паста
• 100 г ротини, фузилли немесе пенна
• 50 г пармезан
• 100 г жасыл және қара зәйтүн
• 100 г қызыл және қызғылт сары черри қызанақтары
• 100 г қызғылт сары немесе сары болгар бұрышы
• 100 г цуккини
• жасыл пияз
• 1 шай қасық қызыл шарап сірке суы
• 50 г зәйтүн майы
• 1 шай қасық орегано
• дәміне қарай тұз және қара бұрыш
1. Макарон салынған ыдысты отқа қойыңыз. Осы уақытта соус дайындаңыз.
2. Кішкене ыдыста зәйтүн майы, шарап сірке суы, орегано, бірнеше шымшым тұз және бұрыш араластырыңыз.
3. Макаронды қайнаған тұзды суда аль-дентедеңгейіне дейін пісіріңіз. Пісірілгеннен кейін суды ағызып, бөлме температурасына дейін суытыңыз.
4. Макарон пісіріліп жатқанда, барлық басқа ингредиенттерді тураңыз. Болгар бұрышы мен жасыл пиязды майдалап тураңыз. Цуккиниді де кесіңіз.
5. Барлық көкөністерді терең контейнерге салып, паста салқындағаннан кейін оны көкөністермен араластырыңыз.
6. Салатты дәмін татып, қажет болса, көбірек тұз бен бұрыш қосыңыз. Үстіне пармезанды үккіштен өткізіңіз.
А. Оралқызы