Вупи-пай торты

Вупи-пай торты
жеке
блог

Құрамы:
- 400 гр ұн
- 400 гр секер
- 250 мл сүт
- 8 ас қасық какао
- 120 мл қайнаган ыстық су
- 2 жұмыртқа
- 2 қасық сода
- 200 гр сары май (бөлме температурасында)
Жасалуы:
1) сары майды үлкен күшпен миксерлеп, үстіне секер қосамыз
2) Жұмыртқа мен ванилин қосамыз
3) Оның үстіне сүтті құйамыз
4) Ұнды аз-аздан саламыз
5) Үстіне ыстық суды құйыңыз
6) Ең соңында какао саламыз (Əр затты қосқан сайын миксерлеуді ұмытпаңыз)

Тестоны 3 ке бөліп оны формага салыңызда 180 градуста 20 минут əр қайсысын пісіріп аламыз.

Крем:
сливки 700-800мл, сахар пудра 60-70мл.
Салқын сливкиді миксерлеп үсткне секер мен пудра салып коюланғанша миксерлеңіз. Дайын болған соң жағыңыз.
Ас болсын!